Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο μου στο ΔΙΕΘΝΕΣ διαδίκτυο…

Ευχαριστώ Δημοσίως τους φίλους bloggers για την προβολή του νέου μου βιβλίου με την ανάρτηση του παρακάτω κειμένου. Το βιβλίο μου διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για λίγες μέρες. 

Στα blogs Ιούλιος 2016

     Κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στην αγγλική γλώσσα καθώς απευθύνεται στο διεθνές αναγνωστικό κοινό, από τις εκδόσεις Bookboon.com, το νέο βιβλίο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου με τίτλο:


     «Control Your Stress & Manage your Time» 

       Πρόκειται για μια ​​καινοτόμο δημιουργία – παράκαμψη από παραδοσιακές «πώς-να-το-κάνετε» προσεγγίσεις που αφορούν στον έλεγχο του άγχους και στην διαχείριση χρόνου.

       Το βιβλίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό, που ταλανίζονται από υπέρμετρο-ανεξέλεγκτο στρες και άγχος και διαπιστώνουν καθημερινά ότι «τους λείπει χρόνος…»

     Το βιβλίο του καθηγητή κ Πιπερόπουλου προσφέρει μια νέα, επιστημονικά τεκμηριωμένη και πρωτοποριακά μοναδική προσέγγιση και καθώς χρησιμοποιεί την αγγλική γλώσσα θα βοηθήσει τους αναγνώστες σε παγκόσμιο επίπεδο να κατανοήσουν πλήρως τη φύση του στρες και άγχους και την έννοια του χρόνου.