Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Bloggers, Δυναμικά στον αγώνα της Ενημέρωσης!

Στα Blogs 30 & 31 / Μαρτίου / 2014

      ΑΠΕΡΓΙΑ χθές και σήμερα στα ΜΜΕ, τι παράξενη σύμπτωση Θεέ μου, τις ώρες που έρχεται στη Βουλή το περιβόητο ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ εξαιτίας του οποίου «τρόμαξαν πάλι καρδιές και καρδούλες» στην Συν-Κυβέρνηση.
       Επειδή συνέβη ξανά ζητώντας συγνώμη θα κουράσω τους φίλους bloggers ελπίζοντας σε ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!..                         **********************************************

      Τα δύο σύντομα αυτά σχόλιά μου που ακολουθούν έχουν ήδη δημοσιευθεί στην «μπλογκόσφαιρα».
     Το πρώτο, «Στα…γρήγορα και πιπεράτα -4-« δημοσιεύθηκε τον Μάη 2010 όταν Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ απεφάσισαν να «απεργήσουν» την ημέρα που ο Λαός έβγαινε στους δρόμους για όσα είχαν αρχίσει να φαίνονται ως το ξεκίνημα του τρέχοντος οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού και πολιτιστικού δράματός μας.
     Το δεύτερο «bloggers γερά, φορέστε τους γυαλιά» τον Δεκέμβρη του 2010, καθώς τότε συνειδητοποιούσαμε, πλέον, ότι μας έκαναν ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ στην τρόικα και δέσμιους στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Όπως θα θυμούνται όσοι δεν επέλεξαν (για κομματικούς ή δήθεν ιδεολογικούς λόγους) να μην γίνουν χρυσόψαρα σε ότι αφορά τη μνήμη τους, τα χαρακτηριζόμενα ως  «συστημικά ΜΜΕ» έκαναν  «τουμπεκί ψιλοκομμένο» για την τρόικα της μεγάλης περιπέτειας της Ελλάδας και των Ελλήνων.
    Τώρα, καθώς μπήκαμε με ανακοινώσεις υποψηφίων στην ευθεία των Αυτό-διοικητικών εκλογών και των παράλληλων Ευρωεκλογών επαναφέρω τα σύντομα κείμενα ελπίζοντας να αναρτηθούν για να ενθαρρύνουν τους αδέσμευτους bloggers

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μαθήματα «ταχείας» ανάγνωσης!...

Στα Blogs 28 & 29 / Μαρτίου / 2014

     Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους φίλους/φίλες bloggers και διαχειριστές για την φιλοξενία της σύντομης αυτής, «χρηστικής», παρέμβασής μου.
     Εδώ στα blogs καταθέτω πολύ συχνά (και αποκλειστικά από τότε που σταμάτησα να συμμετέχω σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές) τις απόψεις μου για κοινωνικό-ψυχολογικά, πολιτικά, οικονομικά και Εθνικά θέματα.
     Δηλώνω εξ αρχής, για να αποφευχθεί κάθε παρεξήγηση, ότι ΔΕΝ υπάρχει ούτε καν υποψία «ειρωνικής διάθεσης» στην σημερινή παρέμβασή μου στα blogs καθώς είναι παγκοίνως γνωστό ότι είμαι ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα και πρόσωπα της ελληνικής «μπλογκόσφαιρας».
      Αφορμή για το σημερινό μου σχόλιο στάθηκε το γεγονός ότι υπήρξαν, όπως διαβάσαμε όλοι και όλες στα blogs, είδαμε και ακούσαμε σε άλλα ΜΜΕ, αρκετά σοβαροί «τριγμοί» στην Συν-Κυβέρνηση που δημιούργησαν ακόμη και φόβους για πιθανή «αποστασία» από κάποιους Βουλευτές σε ότι αφορά τη θέση και την ψήφο τους σε συγκεκριμένα θέματα του Πολυνομοσχεδίου  όπως, π.χ. το πολυσυζητημένο γάλα! ..