Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μαγνητοφωνημένος ο Εθνικός Ύμνος από την Beyonce!...


Δημοσιεύθηκε στα blogs 23 / Ιανουαρίου / 2013

     «Κεραυνός εν αιθρία» η αποκάλυψη του SKY ότι η ταλαντούχα και  καθιερωμένη τραγουδίστρια Beyonce ΔΕΝ τραγούδησε «ζωντανά» τον Αμερικανικό Εθνικό Ύμνο στην προχθεσινή Ορκωμοσία του κ Barack Obama καθώς την τελευταία στιγμή ζήτησε να ακουστεί η ήδη μαγνητοφωνημένη φωνή της ενώ αυτή απλά «κινούσε τα χείλη της».
      Η Αμερικανική κοινή γνώμη μέχρι στιγμής παρουσιάζεται σοκαρισμένη αλλά οι αντιδράσεις καλύπτουν όλο το φάσμα από το «δεν πειράζει» μέχρι το «πειράζει πολύ».

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΛΣΤΑΤ και η… «Λίστα Lagarde»


Δημοσιεύθηκε στα blogs 23 / Ιανουαρίου / 2013

     Οι κατηγορίες των Οικονομικών εισαγγελέων για πράξεις του κ Ανδρέα Γεωργίου (πρώην) επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αποτελούν από χτες κύριο θέμα όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα Διεθνή ΜΜΕ.
      Ο πυρήνας της διεθνούς ειδησεογραφίας εστιάζεται τόσο στις γνωστές καταγγελίες της πρώην συναδέλφου μου στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας καθηγήτριας κ Ζωής Γεωργαντά όσο και στο πρόσωπο του κ Βενιζέλου που φέρεται να την «απέπεμψε» από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ και τελικά στην Επιτροπή της Βουλής της οποίας το πόρισμα ήταν…αθωωτικό για τον κ Γεωργίου και τους βασικούς συνεργάτες του.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γρήγορα και «πιπεράτα» - Μίλησαν οι κάμερες;


Δημοσιεύθηκε στα blogs 20 / Ιανουαρίου / 2013

     Η σημερινή πρωινή έκρηξη στο Mall του Αμαρουσίου έγινε, όπως μάθαμε, με προειδοποίηση σχεδόν μιας ώρας…
      Οι εικασίες, οι συνειρμοί, τα πώς και τα γιατί, οι «συνδυασμοί» με τα γκαζάκια και τους εμπρησμούς σε σπίτια δημοσιογράφων και επιχειρηματιών και με τους μεταμεσονύκτιους πυροβολισμούς στο άδειο (από εργαζόμενους) κτίριο γραφείων της «Νέας» Ν.Δ. έχουν εδώ και μερικές ώρες στα ΜΜΕ και στα blogs  την «τιμητική» τους…
     Για το κτίριο που στεγάζει τη «Νέα» Ν.Δ. υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες…