Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Θα ανοίξουν σαμπάνιες στο Amherst College;


Δημοσιεύθηκε στα blogs 21/ Ιουνίου/ 2012
     
 Παρακολουθώντας την χτεσινή ορκωμοσία του Νέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ Αντώνη Σαμαρά, Προέδρου της «Νέας» Ν.Δ. και προκαθήμενου του νεοσύστατου «συνασπισμού» 3 πολιτικών Κομμάτων οδηγήθηκα στη μυθική «Λεωφόρο Αναμνήσεων» κάνοντας δύο διαπιστώσεις:
   Πρώτον, τον προφανή «αντικατοπτρισμό» της τρέχουσας πολιτικής μας επικαιρότητας….Όπου ο πρώτος Κυβερνητικός «συνασπισμός» ήταν κεντρομόλος στην «αριστερόστροφη» σοσιαλιστική εξουσία και φυγόκεντρος στα δύο «δεξιόστροφα» στηρίγματά της, τα Κόμματα «Νέας» Ν.Δ. και ΛΑΟΣ. Ο δεύτερος «συνασπισμός» είναι κεντρομόλος «δεξιόστροφα» στην συντηρητική εξουσία και φυγόκεντρος στα δύο «αριστερόστροφα» στηρίγματά του, και…
   Δεύτερον, τη διαδοχή των δύο παλιών συμφοιτητών (κάποιοι λένε και συγκατοίκων) στο παγκοσμίως γνωστό, και κατατασσόμενο μεταξύ των κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων Amherst College της Πολιτείας Massachuseτts, στον ελληνικό Πρωθυπουργικό θώκο.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ν.Δ. «χάνει» κερδίζοντας, ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει «χάνοντας»…


Δημοσιεύθηκε στα blogs 19-20/ Ιουνίου/ 2012

    Ξεκινώ το σύντομο και «πιπεράτο», σημερινό μου σχόλιο με την (κατά Λουκά) ευαγγελική αναφορά «κα δο εσν σχατοι ο σονται πρτοι κα εσν πρτοι ο σονται σχατοι» ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών του Οκτωβρίου 2009 όπου το ΠΑΣΟΚ, ως ΠΡΩΤΟ Κόμμα είχε πάρει ποσοστό 42,92% και 160 έδρες και ο ΣΥΡΙΖΑ, ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Κόμμα ποσοστό 4,60% και 13 έδρες…

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ποιό «ένοχο χέρι» φταίει;


Δημοσιεύθηκε στα blogs 16-17/ Ιουνίου/ 2012

Μια Καλημέρα, «στα γρήγορα και…πιπεράτα» καθώς το απαιτούν τα γεγονότα και οι ιστορικές στιγμές που ζούμε!.. Ζητώ, ταπεινά, συγνώμη αλλά καθώς σήμερα όλα τα Ευρωπαϊκά και παγκόσμια ΜΜΕ μας έχουν πρώτο θέμα σκέφτηκα ότι εμείς αύριο στην Ελλάδα:

ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ τον κακό μύθο του «χτες» που διατείνονταν ότι: